Horsens vandt i går 2-0 over Silkeborg og sender dermed SIF’erne en tur i 1. division. Den tidligere GF-topscorer har Brøndby som favorit til følge efter.

AGF var længe en del af nedrykningskampen, men med sejren over SønderjyskE og Horsens sejr i går, ligner nedrykningskampen en duel mellem Brøndby og Horsens. En duel hvor Horsens, ifølge Peter Graulund, står med de stærkeste kort.

– Lige nu siger mavefornemmelsen, at Brøndby rykker ned. Horsens spillede en rigtig fin kamp mod Silkeborg og har momentum. SønderjyskE lignede senest mod AGF et hold, der havde reddet sig. Jeg tror, at Horsens vinder i SønderjyskE, og hvis Brøndby så ikke får point mod FCN, så er det afgjort inden sidste runde, siger Graulund til TV3 SPORT 1.

Rent matematisk kan både SønderjyskE og OB stadig rykke ned, men det vil kræve nogle vilde resultater, eftersom begge hold har en væsentlig bedre målscorer end Brøndby og Horsens.

3 KOMMENTARER

  1. Enig – EB, BT og alle de andre kan godt pakke deres målscorer scenarier væk. Det bliver mellem BIF og ACH, og der vurderer jeg klart Horsens som stærkest.

  2. Håber han får ret… Frygter bare FCN ikke har noget at spille for og Bundby derfor henter point i den kamp, og heldige som altid ender det vel så med en sejer over Horsens…

    Men håber den gode Hr. Graulund får ret, ville nyde at skulle vinke til dem og synge god tur ned….

  3. Håber også så meget at Bif rykker ned! De har simpelthen ikke fortjent mere med den måde de har præsteret og køre den klub i sænk, her tænker jeg ikke mindst økonomisk og ledelsesmæssigt. At det så netop kan være de 6 points som vi “gav” dem over to kampe kan være dem der redder dem er jo så og sige et rent mareridt…men ja håber på Horsens, kunne være sjovt hvis at eks. Retov eller Spellmann scorer et afgørende mål i de sidste kampe :D

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here