Sportchef Brian Steen Nielsen har fået arbejdsro efter lørdagens sejr over SønderjyskE, og vil have AGF styrket ud af sommerens transfervindue.

Nedrykning er ikke længere et tema i AGF, og derfor kan man nu begynde at kigge hen mod transfervinduet. Et transfervindue som Brian Steen Nielsen forventer, at AGF kommer styrket ud af.

– Vi skulle meget, meget gerne komme styrket ud af det her transfervindue, som vi går igennem nu her. Når vi er færdige med transfervinduet, er jeg overbevist om, at man vil sige, at vi er kommet styrket ud af det. Jeg håber meget på, at det kan lade sig gøre, og jeg synes allerede, at vi er nået et skridt på vejen ved at have fået Jesper Lange allerede, siger Brian Steen Nielsen til Onside.dk.

Sportchefen erkender, at det nu bliver mere overskueligt, at se hen mod transfervinduet, nu hvor man har sikret sig en sæson mere i Superligaen.

– Det betyder, at vi har alle andre scenarier væk. Det dér med at have et nedrykningsspøgelse hængende over hovedet, det tager bare en masse energi fra alle – også fra hele organisation. Derfor er det jo fantastisk, at det er væk nu her. Nu kan man koncentrere sig om et enkelt scenarie 100 procent, og det synes jeg er rigtig dejligt, siger sportchefen til Onside.dk.

Transfervinduet i Danmark åbner den 11. juni.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here