Mikkel Kirkeskov tror på muligheden for en sejr i kampen mod AaB, hvor han kommer til at stå over for en landsholdskollega.

Det er nemlig den unge midtbanekomet, Kasper Kusk, der spiller i AaBs højre side, og ham har Mikkel Kirkeskov spillet sammen med på både U21- og ligalandsholdet.

– Jeg har spillet over for ham mange gange, og jeg synes, han er en dygtig spiller. Men jeg ved, hvad hans forcer er, og jeg synes egentlig , jeg har okay godt styr på ham – i hvert fald ved jeg, hvad det kræver at spille mod ham. Men han er en virkelig god spiller, og han har spillet en rigtig god sæson. Derfor skal vi passe rigtig godt på ham, siger Mikkel Kirkeskov til AGF.dk.

– Vi skal have fat i noget af det samme, som vi leverede i kampen mod SønderjyskE. Vi skal kæmpe som bare pokker. Det bliver fuld fart frem, og så må vi se, om det kan give os tre point, siger han.

AaB kæmper stadig med om bronzemedaljerne, så det er en utrolig vigtig kamp for dem, mens AGF højest kan gøre sig forhåbninger om en sjetteplads. Det kræver dog sejre over både AaB og Midtjylland, men midtjyderne skal tabe til Silkeborg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here