Der er stadig masser at spille om for både AGF og AaB, når de torsdag aften tørner sammen på NRGI Park til sæsonens næstsidste kamp.

AaB har umiddelbart mest på spil, da gæsterne stadig kan indhente Randers på tredjepladsen og vinde Bronzemedaljer. Men der er også meget på spil for AGF.

For det første skal der udbetales TV-penge efter sidste spillerunde, og der er stor forskel på, om AGF bliver nummer seks eller nummer ti.  For det andet skal holdet forsøge at vaske det grimme heldhedsindtryk af et forsømt forår væk. Får holdet fire point i de sidste to kampe, som Peter Sørensen har udtalt er målet, så ender sæsonen trods alt godkendt. Ikke prangende – men godkendt.

Læs også: Casper Sloth mærker intet til skaden

Peter Sørensen må til kampen se bort fra Hjalte Nørregaard, der har karantæne, og i stedet glider Davit Skhirtladze tilbage i truppen. Der bliver helt sikkert genvalg til Søren Larsen i front. Den lange angriber spillede en flot kamp mod Sønderjyske, inden han løb tør for kræfter og som den eneste deciderede angriber i truppen, bliver han en vigtig brik.

Der er ligeledes genvalg til kampens spiller fra Sønderjyske-kampen. Martin Jørgensen udfyldte rollen som defensiv playmaker til UG, og den 37-årige veteran, er selvskrevet til startopstillingen.

Det største spørgsmålstegn må være, hvem der skal tage pladsen for Hjalte Nørregaard. Vi tror på Casper Sloth, men Emil Scheel har vist gode takter på reserveholdet og er også en mulighed centralt.

Vi tror på følgende startopstilling:

Steffen Rasmussen

Arthur Sorin Petri Pasanen Anders Kure Mikkel Kirkeskov

Martin Jørgensen

Kasper Povlsen Casper Sloth

Stephan Petersen                                                Osama Akharraz

Søren Larsen

På bænken:

Emil Ousager, Jens Jønsson, Frans Dhia Putros, Emil Scheel, Edafe Egbedi, Davit Skhirtladze, David Devdariani

 

De to hold mødtes senest i en snekamp i december, hvor AGF vandt 3-0. Blandt andet på et flot mål af Aron Johannsson.

 

AGF har arrangeret sportsbar inden kampen. Læs mere HER

AGF – AaB fløjtes i gang torsdag klokken 19.00 på NRGI Park. 

4 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here