Den unge georgiske midtbanespiller, Davit Skhirtladze, sad over med karantæne i den seneste kamp, hvor AGF endelig fik hevet tre point ind på kontoen via en 2-1 sejr over Sønderjyske.

I hans fravær blev der plads til Søren Larsen fra start, og den tilbagevendte angriber spillede en flot kamp og scorede sejrsmålet, fra den plads Davit Skhirtladze har spillet det meste af foråret i mangel på angribere.

Det har været med svingende succes for Skhirtladze, der er bedre til at trække ned i banen og sætte sine medspillere i scene – når bolden ikke lige er klistret fast til fødderne – og han indrømmer også, det bliver svært at slå Søren Larsen af holdet.

– Det bliver svært, fordi Søren spillede så godt og scorede et mål. Det er det, vi har manglet de seneste mange kampe, og det leverede Søren Larsen. Ozzy scorede også et flot mål, så det bliver svært, men det er det altid, for vi har et godt hold, siger Davit Skhirtladze til AGFFAN.dk.

Mod Sønderjyske var AGFs midtbane vendt om, så der blev plads til Martin Jørgensen i en Pirlo-rolle, hvor han lå foran forsvarskæden og lagde den ene sukkerbold efter den anden.

– Det var mere en 4-5-1 og anderledes på midten, hvor hvor trekanten er blevet vendt om, og det virkede godt, så nu må vi se, hvordan vi spiller mod AaB. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, hvis jeg får chancen, siger Davit Skhirtladze.

Den unge georgier har fået spilletid i 18 kampe i denne sæson, og har scoret et enkelt mål.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here