Der var en fantastisk opbakning til AGF fra tribunerne, da AaB blev sendt hjem med et 3-0 nederlag i den sidste hjemmekamp i denne sæson.

Nu gælder det sæsonens sidste kamp, og der er masser at spille om for AGF. Vinder holdet over FC Midtjylland, ender AGF på en sjetteplads i Superligaen, der giver en ekstra hjemmekamp i næste sæson.

AGF gentager succesen fra Randers og stiller busser til rådighed for alle fans, der vil med til Herning og støtte klubben.

Afgang fra Musikhuset Aarhus: Kl. 12.00

Kick off: Kl. 17.00
Forventet hjemkomst: Kl. 20.00

Du tilmelder dig til turen på www.agf.dk/bustur. Seneste frist for tilmelding er lørdag kl. 12.00.

I sidste uges stemningsdebat løftede Tifo Gruppen sløret for, at der kommer til at ske noget mod FC Midtjylland, så få meldt jer til turen!

3 KOMMENTARER

  1. Jeg har været inde og købe 4 billetter online, men har intet hørt/set fra FCM, er det bare mig der er utålmodig, og skal vente et stykke tid endnu med at få en mail fra dem, eller er der noget galt med deres system?

    Er der andre der har fået billetter online det ved hvor lang tid man skal vente?

  2. Min mail fra FCM kom med det samme, så jeg ville nok skrive til dem. Kunne dog godt forestille mig at der i disse dage bliver solgt mange billetter til udebaneafsnittet. Så derfor går der måske lidt længere vente tid med at få billetterne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here