Da vi i den forgange uge skiftede coverbillede på Facebook til et motiv af Osama Akharraz og teksten ‘ Osama bomber for Aarhus’, fik vi et par hårde reaktioner på det.

En bruger mener, det var voksenmobning, og en anden gav udtryk for, at det var smagsløst. Så vi lovede at spørge Osama Akharraz, hvordan han egentlig selv opfatter den hyldest, der efterhånden er blevet fast inventar, når den unge midtbanespiller kommer på tavlen.

– Det er fint nok. Det har jeg ingen problemer med, sagde Osama Akharraz efter tirsdagens afslutning på Fredensvang.

Men der er jo nogle mindre heldige referencer i det?

– Det tænker jeg slet ikke på. Det er helt fint med mig. Det er bare rart, at jeg har fået en personlig hyldest, sagde Osama Akharraz.

AGF’erne har fået fri indtil den 17. juni, men de blev alle udstyret med et træningsprogram, der kun gav en uges træningsfri.

Læs også: PS: En sejr fra genoprettelse

 

3 KOMMENTARER

  1. Det lyder godt at der ikke går smålighed i det – hvis det var blevet taget personligt ifht Bin Laden og terror, så ville det se sort ud(og bare lige for god ordens skyld, så mener jeg selvfølgelig ikke hudfarve :) ).

    I øvrigt håber jeg de møder ind lidt før til træning op til den nye sæson – ellers har de scoret sig en kongeferie :)

  2. hvordan kan man i sports sammenhæng misforstå osama bomber stadig for Aarhus !! så er det da kun fordi man vil misforstå !! jeg kunne forstå hvis man havde skrevet bombemanden fra Aahus, dejligt at osama selv opfatter det som ros hvilket han vil få meget mere af i næste sæson en superspiller der kan drive det rigtigt langt

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here