Først var det nyheden om, at aktive fans i Speakers Corner nu kan købe et billigere sæsonkort, der ramte AGF-fans. Nu har klubben også valgt at forlænge fristen for at forlænge sit nuværende kort, så sæsonkortholdere kan være sikre på at få samme plads til den kommende sæson.

Den oprindelige frist for at gentegne et sæsonkort var den 7. juni. Den frist er nu forlænget til og med den 11. juni, skriver AGF på sin hjemmeside.

Helt præcist skriver klubben:

I bestræbelserne på at få endnu flere tilskuere til Superliga-kampene og endnu mere og bedre stemning, justerede AGF i sidste uge på udvalgte sæsonkort- og billetpriser. Ændringerne er blevet positivt modtaget, men har også affødt en række spørgsmål hos eksisterende sæsonkortholdere om de forskellige muligheder. Derfor har vi besluttet at forlænge perioden for gentegning, så fristen nu er tirsdag d. 11. juni. De sæsonkortpladser, der ikke er fornyet, vil herefter blive frigivet til salg.

Køber – eller gentegner – du dit sæsonkort inden denne dag, vil der følge tre drikkekuponer til øl/vand og et gavekort på 100 kroner til AGF Fanshop med i købet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here