Der var mødt mange mennesker og presse op, da AGF mandag tog hul på endnu en Superliga-sæson med det første træningspas. Med på banen var nyindkøbet Jesper Lange, der lavede et par flotte mål, inden han fik et slag på foden og måtte udgå.

På trods af han måtte udgå, var den nye AGF-angriber meget tilfreds med at være i gang for sin nye klub.

– Det enormt dejligt at komme i gang. Jeg har glædet mig. Det har været lige som at gå og vente på juleaften, da man var lille. Det gør heller ikke noget, at solen skinner. Der er lige lidt med mit touch. Jeg har fået et par nye støvler, der klistrede lidt, men målscoringsmæssigt synes jeg, der var fint gang i den i dag, og det håber jeg fortsætter, sagde Jesper Lange, der nåede at banke seks mål i kassen i spillet på to mål, inden han måtte gå ud med en overbelastet fod.

– Jeg fik et lille slag på foden, der gjorde at jeg mærkede lidt til min ankel, som jeg har lidt efterveer på. Jeg vrikkede om, da jeg stadig spillede i Esbjerg, så det var lidt for en sikkerheds skyld, at jeg gik ud. Der er ingen grund til at ødelægge noget nu ved det allerførste træningspas, sagde Jesper Lange.

Han har ikke sat sig nogle deciderede mål for sæsonen, men han er kommet for at konkurrere om en startplads.

Se billederne fra AGFs første træningspas

– Jeg kommer selvfølgelig til klubben for at få spilletid og helst fra start. Men jeg har det sådan, at man skal gøre sig fortjent til at spille, og hvis man ikke gør det gennem træningen, så kan man heller ikke forvente at spille. Så mit mål er at yde godt til træning, så jeg kan komme på holdet, men holdet kommer over individet, sådan har jeg altid haft det. Vi skal præstere som et hold, og så må vi se, hvor langt det rækker, sagde Jesper Lange efter dagens træning, hvor han også blev spurgt, om han fortryder at forlade Esbjerg, nu hvor hans gamle klub skal en tur i Europa.

– Jeg er stolt af, at jeg har været med til at spille Esbjerg i Europa. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få mine kampe og de oplevelser jeg gerne vil i AGF. Det er stort for mig at få lov til at optræde i AGF-trøjen og spille for smilets by, sagde Jesper Lange.


1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here