Mate Vatsadzes ankel er så småt i bedring efter den uheldige skade mod FC Nordsjælland i april. AGF må dog undvære den georgiske angriber et godt stykke ind i den nye sæson.

Inden Mate Vadsadze for alvor kom i gang i den hvide trøje, løb georgieren ind i en grim skade på Farum Park, hvor han brækkede anklen i et solouheld. Genoptræningen skrider heldigvis planmæssigt fremad og man regner med et comeback i slutningen af september.

– Det går helt efter planen med Mate. Anklen ser fornuftig ud, og i næste uge må han så småt begynde at løbe. Han har selvfølgelig mistet en del muskler, og de skal bygges op igen, og det samme skal stabiliteten i anklen. Vi følger den plan, der er lagt, og hvis alt går vel, vil han være klar til at spille i slutningen af september, siger AGF’s læge Jacob Astrup til AGF.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here