Den centrale midtbanespiller fortsætter tilværelsen i 1. division hos Silkeborg og Jesper Sørensen

Den 23-årige midtbanespiller, der kom til AGF i 2010 og opnåede 25 kampe, skifter øjeblikkeligt til Silkeborg på en to-årig kontrakt.

Sportchef Brian Steen Nielsen takker ham for en flot indsats i den hvide trøje.

– Emil Scheel fortjener den størst mulige respekt for sin indsats i AGF. Han kom hertil som en uprøvet spiller, der aldrig for alvor havde været betragtet som et talent med Superliga-potentiale. Men via fantastisk hårdt arbejde og en enorm vilje til at lære har han udviklet sig støt og roligt og er blevet en rigtig dygtig spiller. Han har haft det problem, at vi i hans tid i AGF har været rigtig godt besat på hans primære position på den centrale midtbane. Ikke desto mindre har han knoklet på til hver eneste træning. Han er et fantastisk sympatisk menneske med store kvaliteter. Og han har jo formået at tilkæmpe sig spilletid trods den svære konkurrence. Emil fortjener i høj grad den mulighed, han nu får for at komme tættere på en fast plads på et førstehold på højt niveau, siger Brian Steen Nielsen til agf.dk.

4 KOMMENTARER

 1. Ham skal Silkeborg nok få stor gavn af. Imponerende at komme som Danmarksserie spiller og spille sig i startopstillingen på AGFs Superligahold, selvom han åbenlyst ikke besidder talentet til at spille Superliga.

 2. Åbenlyst ikke besidder talentet til at spille superliga??
  – Han er da aldrig faldet igennem de gange han har været på banen?
  – Han har måske ikke det største talent, men igennem hård træning har han fået spilletid. Synes det er mega godt gået!

  • Det er lige præcis det, jeg mener. At man ikke har det store talent gør jo ikke nødvendigvis en til en dårlig fodboldspiller, så længe man kæmper for det. Bare se Anders Kure.

 3. Nu mener jeg at huske, at Michael Laudrup i sin tid har udtalt, at blive en dygtig fodboldspiller er 80% hårdt arbejde 20% talent.
  Selvfølgelig har man super talentet og arbejder hårdt for at udnytte det, ja så bliver det til Ronaldo eller Messi.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here