Der er ingen tvivl om, at Casper Sloth er et interessant navn for flere klubber. I følge rygterne har FCK været sat i forbindelse med den løbestærke og kreative midtbanespiller. Casper Sloth selv har heller ikke på noget tidspunkt afvist at ville skifte væk fra AGF, hvis det rigtige tilbud kommer. Det gør det dog ikke, hvis man spørger sportschef Brian Steen Nielsen.

Sportschefen håber således på, at der ikke sker ret meget i de sidste uger af transfervinduet. Brian Steen Nielsen har heller ingen planer om at sælge Casper Sloth:

– Vi skal ikke sælge nogen. Det er ikke med i vores plan. Vi har det hold, vi gerne vil have og satser meget på at bevare det i resten af transfervinduet, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Brian Steen erkender, at Casper Sloths opadgående formkurve og eventuelle gode præstation i aftenens landskamp, kan gøre ham til et varmt navn frem mod transfervinduets lukning 2. september, og at der deraf kan komme et bud, der er for godt til at afvise:

– Fra det sportslige synspunkt er det ikke noget, jeg håber kommer til at ske. Jeg er godt klar over, at der er en direktør og en bestyrelse, som også kigger på økonomi, men mit håb er, at vi kan bevare og undgå salg af profilerne i de kommende uger, siger Brian Steen Nielsen.

Sloth har i denne sæson nettet 2 gange.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here