Casper Sloth ser ud til at fortsætte i AGF. Det ærgrer den unge midtbanespiller, som gerne ville være skiftet.

AGF’s kreatør siger i dag til tipsbladet.dk, at et skifte næppe kommer til at ske. Ifølge ham selv på grund af det høje prisskilt, AGF har sat på ham.

– Nu er det andet transfervindue i træk, at jeg ikke kommer af sted. Det er ærgerligt, for jeg havde håbet på det, men sådan er det. Problemet har været, at AGF ville have en høj pris for mig. Det er økonomien, der har gjort, at jeg ikke er kommet af sted, fortæller Casper Sloth altså til tipsbladet.dk

Han skal nu afsted med landsholdet til kampene mod Malta og Armenien. Derefter skal motivationen genfindes. Om det ser siger han til tipsbladet:

– Det er jeg jo nødt til. Jeg havde håbet på at komme af sted, men det kommer nok ikke til at ske, og sådan er det.

3 KOMMENTARER

  1. Hvis du bliver så bliver du, hvis ikke så fred være med det. Men nu lukker du altså røven og tager det som en mand! Ikke mere tuderi og “buhu prisskilt” eller hvad fanden du ellers måtte finde på. OG LUK SÅ RØVEN OVERFOR PRESSEN!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here