Jesper Lange har ikke haft den nemmeste start i AGF, hvor småskader har holdt ham ude i perioder. Men angriberen ser fremad, og nyder livet i sin nye klub.

De første tre måneder af Jesper Langes tid i AGF er ikke helt gået som angriberen havde håbet. Små irriterende skader har holdt ham ude i flere omgange. Senest i sidste weekend, hvor angriberen var ude med en ankelskade mod Aab. Men den nye nummer 11 ser fremad og håber, at der snart kommer en lang periode uden skader.

– Rent sportsligt er jeg ikke rigtig lykkedes endnu. Jeg har haft nogle mærkelige skader bl.a. i baglåret og nu er den så gal med anklen. Jeg har ikke været inde i en lang periode uden skader, så derfor har starten ikke været optimal, siger Jesper Lange til AGFFAN.dk.

På trods af skaderne nyder Lange tilværelsen i sin nye klub. Han er faldet godt til i truppen og glæder sig til at bosætte sig i Aarhus med familien.

– Der er jo også den menneskelige side af det, og her har starten været helt fantastisk. Jeg er faldet rigtig godt til, og føler mig godt integreret i truppen. Man kan også godt mærke, at man er kommet til en større klub, hvor interessen fra fans og journalister er større end den var i Esbjerg, siger Jesper Lange.

Den ankelskade, der holdte Lange ude af truppen mod Aab, gør ham stadig tvivlsom til lørdagens lokalopgør i Randers. Han fortæller, at anklen er i bedring, men at torsdagens træning ikke foregik for fuld blus.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here