AGF har haft stor succes de senere år med at hente unge islændinge til klubben, og nu kan der være en til på vej. Den 18-årige Aron Elis Thrandarson kommer inden længe på prøvetræning.

Der er sikkert mange der husker Helgi Sigurdssons saksesparksmål tilbage i 2004, hvor han syv minutter før tid sikrede en 2-1 over AaB. Færre husker nok Victor Pallson, der blev solgt til Liverpool, inden han fik debut for AGF. Alle husker Aron Johannsson, der bankede kasser ind på samlebånd for AGF for et år siden.

AGF har en lang tradition for at hente islandske spillere til klubben. En enkelt, i form af Orri Omarsson, er i truppen til kampen lørdag i Randers, og nu er AGF måske på vej til at hente endnu en islænding i form af Aron Elis Thrandarson, der i denne sæson scorede 14 mål i 14 kampe for Vikingur Reykjavik i den næstbedste række.

– AGF har været på Island for at se på ham, og de besluttede for lang tid siden, at de ville have ham til Danmark for at se nærmere på ham. Han har haft lidt problemer med den ene ankel, men han er klar igen om en to ugers tid, og så tager han til Danmark, siger hans agent Magnus Agnar Magnusson til tipsbladet.dk.

– Han er mere en 10’er type end Aron Johannsson, og han har derfor et andet udgangspunkt for sine mange mål. Han er høj, venstrebenet og en rigtig god spiller. Alle de store klubber på Island vil have ham, men sæsonen er slut, så nu tager han til Aarhus for at se på forholdene i AGF, siger Magnusson og understreger, at hvis AGF vil have ham, så får de det også.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here