AGF-spillerne løber mandag på banen i Esbjerg i en helt ny udebanetrøje, der nok skal få en enkelt eller to til at klemme øjnene lidt ekstra sammen.

Hummel har nemlig kreeret en camouflage-trøje til AGF-spillerne.

– Jeg synes, det er fedt, at den er så meget anderledes end alle de fodboldtrøjer, som vi og andre hold har spillet i. Det er helt sikkert et modigt valg, men jeg synes, resultatet er blevet godt. Og så kan jeg også gode lide, at trøjen signalerer nogle af de dyder, jeg vægter højt som fodboldspiller: Fight, mod, styrke og vilje, siger Anders Kure til AGF.dk.

I merchandise-afdelingen i AGF, er de også meget tilfredse med den nye trøje.

– Moderigtig og speciel. Sådan vil vi beskrive vores nye udebanetrøje Med det iøjnefaldende camouflage-mønster er det en trøje, der vækker opsigt. Designet er hidtil uset på en fodboldtrøje på disse breddegrader, og vi håber naturligvis, at den falder i god smag blandt vores mange loyale fans, siger Rasmus Bjerregaard, merchandiseansvarlig i AGF.

Trøjen kan allerede nu købes i webshoppen

3 KOMMENTARER

  1. Uanset hvad man synes om trøjen, må man da erkende, at den var en succes i Esbjerg. Ved første øjekast var det ikke et særligt kønt syn, men da man så den på tv og lige vænnede sig til den, er den da ikke så grim alligevel. Anderledes, men ikke grim.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here