AGF har uden tvivl nogle af landets mest passionerede og engagerede fans. Derfor har vi her på AGFFAN besluttet at åbne endnu et forum til debat.

Vi er klar over, at der i forvejen findes gode debatter på både GF-forum og MTAC, men vi giver alligevel vores brugere muligheden for også at debatere her. Vi går meget op i, at det sker i en ordentlig tone, så vi får den mest kvalificerede diskussion af AGF.

Det eneste, det kræver for at oprette emner og deltage i diskussionerne i AGFFAN.forum, er et brugernavn og en mailadresse. Nogle brugere har måske et login fra det gamle forum her på AGFFAN, og det kan stadig bruges. Har i glemt passwordet, så sender vi en mail, hvor i kan oprette et nyt. I logger ind i menuen til venstre.

Vi havde nogle problemer i starten, da vi lancerede det nye site, hvor flere oplevede fejlmeddelelser, men den fejl skulle være rettet nu. Ellers er i mere end velkomne til at kontakte os.

I kan registrere jer her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here