Det er kommet som en overraskelse for de fleste, at oprykkerne fra Viborg ligger i toppen af rækken over en tredjedel inde i turneringen, men viborgenserne har nogle våben, der er svære at dæmme op for.

Sidst Viborg var i Aarhus, blev det til et knebenet 0-1 nederlag til AGF, men det var ikke fordi, Viborg dominerede kampen.

– Så vidt jeg husker, så var det en kamp, vi burde have vundet. Men sådan er det tit, når man møder Viborg. Sådan har det også været for mange af de andre hold. Det blev bare ikke til en sejr, og det er fordi, at Viborg er gode til at forsvare sig, og at de har nogle våben offensivt, som er svære at forsvare sig imod, siger AGF-træner Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

De to uden tvivl største profiler hos Viborg er Superliga-topscorer, Thomas Dalgaard, der toppe listen med ni mål. Nede i forsvaret har Viborg placeret en næsten to meter høj granitsøjle ved navn Babajide Ogunbiyi, og det var også amerikaneren, der dukkede op efter en dødbold, og gav AGF dødsstødet i den seneste kamp mellem de to hold.

AGF har faktisk ikke vundet over Viborg på hjemmebane i Superligaen siden 28. april 2002, så det er noget af et hjemmebanekompleks, der kan blive brudt, når AGF senere i dag tager imod Viborg på NRGI Park. Der er kampstart klokken 14.

AGFs forventede startopstilling:

Steffen Rasmussen

Alexander Juel Andersen    Jens Jønsson    Anders Kure    Mikkel Kirkeskov

Dominic Oduro    Hjalte Nørregaard    Casper Sloth    Osama Akharraz

Jesper Lange     Søren Larsen

2 KOMMENTARER

  1. Er Petri skadet, siden i har Jønsson i forsvaret i stedet for?? Ellers ser det fornuftigt ud! Mate ind i stedet for Larsen i pausen, hvis han ikke scorer i første halvleg…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here