Jens Jønsson har endnu ikke erobret en fast plads på AGFs mandskab, men det unge talent, der kan spille flere pladser, satser på, at det skal være på midtbanen, han slår igennem.

– Der er hård konkurrence i AGF, og det er okay. Jeg må vise, at det er mig, der skal spille, og helst skal jeg med i lidt flere kampe end i efteråret. Jeg håber og satser på en midtbanerolle, men det er Peter Sørensen, der stiller holdet, så jeg spiller der, hvor han vil have det, siger Jens Jønsson til Jyllands-Posten Aarhus.

Jens Jønsson har været fast mand på de danske ungdomslandshold, hvor han ofte er blevet brugt på den centrale midtbane, men nu gælder det AGF, hvor han oftest er blevet brugt i forsvaret. Han er netop hjemvendt fra en tur med U21-landsholdet.

– Vi har masser af træninger i AGF, og på U21-holdet bliver jeg stadig matchet på et rigtigt højt niveau, så det skader ikke at være væk fra klubben. Jeg føler ikke, jeg mister noget i forhold til kollegerne i AGF, forklarer han.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here