AGF må undvære Søren Larsen, der formentlig ikke kommer til at spille i foråret og som stopper karrieren til sommer, og den unge angriber Marcus 'Hulk' Solberg sidder også ude, men AGF havde ikke midlerne til at hente en angriber i dette transfervindue.

Brian Steen Nielsen er ked af situationen med Søren Larsen, men klubben har ikke midlerne til at hente en topscorertype ind uden først at sælge en spiller.

– Jeg har da overvejet, hvad vi kunne gøre, men at skulle finde én, der er bedre end de angribere, vi har nu – med den økonomi, vi har – det lader sig ikke gøre. Så det tog egentlig ikke ret lang tid at beslutte. Det gav sig selv, siger sportschef Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.

Han håbede til det sidste på, at Søren Larsen var i bedring og ville komme i spil i foråret.

– Så der var heller ikke så meget tid at handle på, hvis det skulle have været. Du går jo ikke ud og henter en angriber en af de sidste dage i vinduet. Alle leder efter dem, der kan score mål, og de er ikke billige, så det havde været helt urealistisk. Det kunne måske være kommet på tale, hvis vi havde fået frigivet nogle midler ved at sælge en anden spiller. Det har ikke været tilfældet, og så er det såre simpelt. Der har ikke været råd til at hente en angriber ind, der er bedre end dem, vi har, siger sportschefen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here