Søren Larsen har måske spillet sin sidste kamp for AGF. En knæskade generer i øjeblikket den lange angriber, men AGF-træner Peter Sørensen er tryg ved alternativerne om end han er ærgerlig over fraværet af Søren Larsen.

– Jeg synes, at de spillere, vi har til rådighed er gode. Jeg er tryg ved de angribere, vi har, men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er ærgerlig over, at Søren Larsen nu nok ikke er til rådighed. Det er vores topscorer, vi kommer til at mangle. Vi er blevet en mand mindre, Marcus Solberg har været skadet i en længere periode og Jesper Lange har haft småskavanker, så på den måde er vi da svækkede både kvantitativt og kvalitativt, siger Sørensen til stiften.dk.

AGF spiller senere i dag træningskamp mod OB. Det kan måske være en kamp, der giver svar på, hvem der er Sørensens foretrukne på toppen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here