Selvom han er ny i den hvide trøje, så er Johan Lædre Bjørdal ikke bleg for at tage styringen i AGFs forsvar. 

Gloserne flyder i en lind strøm både på modersmålet og på engelsk, når AGFs nye nordmand Johan Lædre Bjørdal motiverer og vejleder sine holdkammerater, på træningsbanen såvel som i kampsituationer. Kommunikationen med foregår både med høj stemmeføring og samtaler på tomandshånd.

– Det er nok lidt min stil, men også fordi jeg er ny i AGF. Det er vigtigt, at vi ved, hvad vi gør, og hvor vi har hinanden. At vi hurtigt lærer hinanden at kende. Derfor snakker jeg så meget. Især er det vigtigt, at vi kender hinanden godt i bagkæden – vores styrker og svagheder, og hvad vi skal gøre i de forskellige situationer, siger Bjørdal til AGF.dk.

AGF har i opstarten taget hensyn til at Bjørdal ikke har spillet kamp siden november, hvor Tippeligaen gik på ferie, og han spillede sin sidste kamp for Viking. Desuden har han også haft nogle småskavanker, men føler sig nu godt tilpas og klar til kamp.

– Ja, det ser meget fint ud. Jeg har trænet godt og føler mig i fin form, så nu er det bare at spille kampene og blive endnu mere fortrolig med mine holdkammerater og den måde, vi spiller på, lyder det optimistisk fra den 27-årige nordmand.

Bjørdal og resten af holdet spiller i eftermiddag kl. 14, dansk tid,  træningskamp mod NK Maribor på træningslejren i Belek. Det er den sidste test inden forårsæsonen sparkes i gang, og er en kamp du kan følge her på siden.

Husk at læse vores optakt til kampen her på siden – blandt andet med startopstilllingen, hvor Bjørdal er med.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here