Når AGF på søndag løber ind på grønsværen til kampen mod FC København, bliver det måske med to nye mænd i den hvide trøje.

Danny Olsen er, sammen med Johan Lædre Bjørdal, kommet til i vinterpausen. Den danske offensivspiller ser frem til den første kamp for AGF, og han glæder sig til at komme i gang.

– Jeg har store forventninger. Det er jo min første kamp, det er på hjemmebane og imod de formentligt kommende danske mestre, så det bliver en fantastisk kamp. AGF plejer faktisk at have et rigtig fint tag på FCK. Vores fans er jo fantastiske, så jeg forventer god stemning på lægterne. Jeg glæder mig rigtig meget og ser frem til min første kamp, udtaler Danny Olsen til AGF.dk

Det er en rutineret herre på 28 år, der er kommet til AGF. I 219 kampe i landets bedste række for AB, FCN og FCM, er det blevet til 44 mål og 39 assists, og spilleren selv er ikke i tvivl om, hvad man kan forvente af ham. 

– Jeg håber, at de forventer, at jeg kan hjælpe holdet til en sejr. De kan i hvert fald forvente hårdt arbejde og en spiller, der er taktisk god. Jeg skal løbe en masse og forhåbentlig også krydre det med nogle gode afleveringer og med mål, slutter Olsen.

Forårssæsonen starter på søndag, når AGF tager imod FC København klokken 17.00 på NRGi Park

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here