Nedrykningskampen er i denne sæson ubegribelig tæt, og det bliver en benhård kamp for mindst otte hold, som på nuværende tidspunkt føler sig truet, at undgå nedrykningen. Hos NordicBet er der et klart billede af, hvem der rykker ned.

75 procent af spillerne hos NordicBet er sat på AGF eller OB som nedrykkere. Det er måske en anelse overraskende, i det SØnderjyskE er en smule isoleret i bunden, samt at de to oprykkere også er placeret nede omkring stregen. Men synderjyderne er vant til at kæmpe mod nedrykning, og de to oprykkerhold har – i modsætning til AGF og OB – været bevidst om stregen siden sæsonens begyndelse:

– Selvforståelsen i de to gamle storklubber hænger ikke rigtig sammen med den nuværende kvalitet af det spil, som vises på banen, så en pointmæssig krise kan lynhurtigt blive selvforstærkende på grund af det enorme pres fra tilskuere, ledelse og sponsorer, siger NordicBets oddsætter Tonni Munk Jensen til betexpert.com.

– Jeg forstår udmærket vores kunder i dette tilfælde. Sønderjyske og de to oprykkere, FC Vestsjælland og Viborg, er på papiret de største favoritter til at rykke ned, men lige præcis AGF og OB er klubber, som har det utroligt svært, når modgangen og nedrykningsspøgelset rykker tæt på, siger Tonni Munk Jensen.

Der er odds 5,00 at hente hos NordicBet, hvis AGF rykker ud, mens en OB-nedrykning ligger i odds 8,00. Grunden til, at de to odds ligger relativt højt er, at Tonni Munk Jensen mener, at begge klubber råder over mandskaber, som burde være gode nok til at undgå nedrykningen. SønderjyskE er NordicBets favorit til nedrykning med odds 1,30.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here