Da staropstillingen til gårsdagens kamp mod FCK blev offentliggjort, var der ingen Casper Sloth med fra start. Spilleren der er inde i landsholdsvarmen, måtte starte kampen på bænken.

Casper Sloth, der startede inde i samtlige af efterårsæsonens 18 kampe, var skuffet over ikke at starte inde i forårspræmieren, hvor Peter Sørensen havde valgt andre spillere til den centrale midtbane.

– Det har jeg ikke så meget at sige til. Det er træneren, der bestemmer og sætter holdet. Og det må jeg jo rette mig efter, Sagde Sloth efter kampen til Stiften.dk

 

Peter Sørensen har forståelse for at Casper Sloth var skuffet, men valget blev truffet af taktiske årsager, så tingene kan meget vel se anderledes ud, når det gælder pokalkampen mod AAB på onsdag.

– Jeg forstår, han er skuffet. Casper Sloth er jo så god, at han kommer til at starte inde mange gange, men nu var det en kamp, hvor jeg på forhånd troede, at modstanderen skulle have bolden en del mere end os, og hvor vi havde brug for lidt mere defensivt. Det bliver sandsynligvis anderledes allerede på onsdag, forklarede Peter Sørensen til Stiften.

Casper Sloth fik det sidste kvarters tid mod FCK, og var på trods af skuffelsen glad for det ene point holdet fik taget hjem til sidst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here