Der er blevet skåret kraftigt i underskuddet i AGF de seneste par sæsoner. Det netop offentliggjorte halvårsregnskab viser, at den tendens fortsætter. Dog i mindre omfang end hidtil.

På bundlinjen af det netop offentliggjorte halvårsregnskab står et minus på 4,6 mio. kr. i forhold til et minus på 4,8 mio. kr. på samme tidspunkt sidste år.

– Det er ikke tilfredsstillende fortsat at have underskud. Men jeg glæder mig over, at vi i halvåret i et vanskeligt marked har reduceret underskuddet ifht. samme periode sidste år. Det skyldes ikke mindst en fortsat positiv udvikling i sponsorindtægter, siger Jan Christensen, der er administrerende direktør i Aarhus Elite A/S, i en fondsbørsmeddelelse. 

Holdet havde i efteråret færre hjemmekampe i forhold til året før, og det har påvirket regnskabet. AGF har også fået lavet en ny forpagtningsaftale, der gør, at driften af NRGi Park og Arena fremover forventes give et neutralt driftsresultat imod de seneste års underskud.

Det er også værd at bemærke, at AGF ikke forventer at sælge spillere i regnskabsåret 2013/14, og at det samlede årsregnskab, derfor kan ende dårligere end sidste års.

Læs hele rapporten her
 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here