AGFs reservehold spiller med i den bedste pulje i dette forår efter et fremragende efterår. Sæsonen blev mandag skudt i gang med et nederlag til OB.

Det var et meget ungt AGF-hold, der tog imod OB mandag på Fredensvang. Mens AGFs hold hovedsageligt bestod af U19-spillere, som kom gæsterne med flere Superliga-spillere i truppen, og det var i sidste ende for stor en mudfuld for de unge AGF'ere.

– Det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende at tabe en kamp, men man kan tabe på mange måder, og jeg synes, at vi har stor ære af kampen. Vi stiller med et meget ungt hold, hvor Jens Jønsson er alderspræsident, mod et OB-hold, der vel samlet set har i omegnen af 800 Superliga-kampe som ballast. Vores spillere arbejder dog stenhårdt og holder OB fra de helt store chancer. De er et bedre hold end os og har også bolden mest, men langt henad vejen bestemmer vi, hvor de skal have bolden. Det er først, da vi som aftalt på forhånd skifter Jønsson og Omarsson ud, at vi bliver sat under pres, siger Jesper Fredberg til AGF.dk

– Vi stiller med stort set kun U19-spillere, og de gør det sindssygt flot. Det viser, at der bliver lavet et flot talentarbejde i vores ungdomsafdeling, og kampe som disse er uvurderlig matchning for dem. Det giver dem en masse erfaring i rygsækken, som vil gavne deres udvikling, siger Fredberg.

Kampfakta:
AGF – OB 0-1 (0-0)
0-1: OB (62')

AGF:
Thomas Hagelskjær – Victor Nielsen (77. Lars Troensegaard) – Rasmus Juul (75. Christian Dam), Sebastian Rønnow, Emil Laursen – Edafe Egbedi, Orri S. Omarsson (60. Sebastian Gregersen), Jens Jønsson (60. Jakob Vase), Oliver I. Pedersen – Oliver Sigurjónsson – Jesper Pedersen (70. Osei Kwame)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here