Der har været sagt og skrevet meget om Peter Sørensen de seneste dage, siden han uforvarende lagde sig ud med holdets anfører, Steffen Rasmussen. Men fyringen af Peter Sørensen har ifølge direktøren intet med uroen at gøre.

Det er tværtimod de kontinuerligt dårlige resultater, der er årsagen.

– Nej. Dét, der sker i aften, minder for meget om det, der skete i de sidste fire kampe i efteråret, som kommer på ryggen af en pointhøst i 2013, som simpelthen har været for lav i forhold til, hvad vi mener vores trup burde kunne præstere, siger direktør Jan Christensen til BT.

AGF-ledelsen har ved flere lejligheder bakket op om Peter Sørensen og sagt, at klubben ikke ville gå i panik og fyre kort inde i forårssæsonen.

– Ja, det var også min hensigt, men man har en beslutning, indtil man tager en ny, og vi synes desværre ikke, at det vi så på banen i aften så væsentligt anderledes ud, end det vi så i de sidste fire kampe i 2013, siger Jan Christensen.

Jesper Fredberg bliver ny cheftræner i AGF resten af foråret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here