Så er den seneste podcast i æteren.

Hør den seneste udgave af AGFFAN.fm, hvor fanklubbens formand, Jan 'Sømand' Jensen er på besøg for at tale om fanklubbens arbejde. Der bliver selvfølgelig også diskuteret trænerfyring kampen mod AaB.

 

 

 

3 KOMMENTARER

  1. Jeg læste et sted, at Fredberg helst vil spille 4-1-4-1…uanset hvilke spillere, der er til rådighed. Jeg synes Povlsen spillede en god kamp som ankermand foran forsvaret. Der er mange, der har råbt på to angribere, som i også diskuterer, men man kan jo sagtens spille offensivt fodbold med en enkelt i front. Så hellere stå højt med fløjene, hvor Osama og Stephan har redskaberne til at gøre rigtig ondt på modstanderne i omstillingsspillet.

  2. Er det bare mig eller mangler der 20min af udsendelsen i den ovenstående fil? Den slutter brat under debatten om Peter Sørensen.

  3. De er desværre forsvundet. Vi har en del problemer med udstyret, der deles med resten af Studenterradioen. Jeg er ved at undersøge, hvad det koster at lave et setup med vores eget udstyr, så vi ikke skal kalkulere med famlende, fulde studerende, der piller ved alt:)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here