Johan Lædre Bjørdal har siddet tungt på den ene plads i midterforsvaret hos AGF, siden han i vinterpausen kom til klubben fra Viking, og den norske landsholdsspiller ser frem til duellen med Esbjergs kroatiske angriber Martin Pusic.

Der er blevet skiftet en del ud i forsvaret hos AGF i forårets første kampe, hvor Anders Kure for anden gang må sidde over med karantæne. Men hver gang holdkortet er blevet skrevet, har der stået Johan Lædre Bjørdal blandt de startende elleve.

– Vi har nogle gode spillere ude, men sådan er fodbold. Hvis vi vil være et top fire-fem hold, skal vi kunne klare sådanne situationer som trup. Det er nogle gode spillere, der mangler, men vi har også gode spillere at sætte ind, siger Bjørdal til Bold.dk.

Ud over Anders Kure må AGF også undvære Danny Olsen og David Devdariani, men nordmanden tror alligevel på, at AGF kan vinde kampen hjemme på NRGi Park.

– Det er to gode angribere, og Esbjerg er i det hele taget et godt hold. Det bliver en hård kamp, men jeg glæder mig også til at møde Esbjerg og se deres niveau. Vi skal ligge kompakt over for Pusic. Han er en dygtig spiller, og det skal nok blive en god duel med ham, siger Bjørdal.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.00.
 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here