På trods af en fin pointhøst i forårets første kampe er AGF kommet bagud i samtlige kampe. Det billede blev der ikke ændret på mod Esbjerg, men denne gang kunne århusianerne ikke hente forspringet.

Gæsterne bragte sig i spids efter blot et kvarters spil, da en høj bold ind i feltet havnede hos Hans Henrik Andreasen, der resolut satte bolden fladt i modsatte side af målet.

AGF kom ikke frem til meget i første halvleg, hvor største chance var en friløber til Osama Akharraz, men det løb ud i sandet, da han kom for langt ud i siden.

Esbjerg blev derimod ved med at presse på og kort før pausenblev der sendt et hjørnespark ind i feltet, som Emil Ousager fejlbedømte, og så landede bolden hos Mushaga Bakenga, der sparkede bolden i nettet til 0-2.

Kort efter måtte Stephan Petersen udgå med en slem skade, og Jens Jønsson blev sat ind i stedet. Det hjalp dog ikke meget, da Mikkel Kirkeskov begik et dumt frispark lige uden for feltet i anden halvlegs første minut. Det konverterede Martin Pusic flot til 0-3.

Med otte minutter tilbage på kampuret blev Mate Vatsadze, der har scoret fire mål i de seneste to reserveholdskampe, sat på banen, men han brændte den kæmpechance, han fik, kort før tid, og kampen endte 0-3.

Det var AGFs sjette nederlag i 11 hjemmebanekampe, og det gør århusianerne til Superligaens dårligste hjemmebanehold.

 

Fakta:

Mål:
'15 0-1 Hans Henrik Andreasen
'42 0-2 Mushaga Bakenga
'46 0-3 Martin Pusic

Advarsler: Jakob Ankersen

Tilskuere: 6455

AGF:

Ousager

Juel, Pasanen, Bjørdal, Kirkeskov

Nørregaard('82 Vatsadze)

Petersen('45 Jønsson), Sloth, Povlsen, Akharraz('71 Jørgensen)

Lange

Esbjerg:

Dubravka

Ankersen, Hansen, Jakobsen, Knudsen

Ankersen, Andreasen, Lekven, Andersen

Bakenga, Pusic

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here