AGF er med nederlaget til Esbjerg kun tre point fra en nedrykningsplads i årets Superliga, men Jesper Fredberg er ikke nervøs for at rykke ned. Han er endda meget sikker på, at det ikke kommer til at ske.

AGF har inkasseret nogle store nederlag på det seneste og især på hjemmebane, har det set meget skidt ud.

– Ja, jeg forstår godt med vores hjemmebanepræstationer i baghovedet, hvis man er nervøs. De har ikke været godkendt overhovedet. Jeg har en sund respekt for nedrykningsstregen, og jeg anerkender, at den er tæt, og der er mange hold involveret. Men jeg er stensikker på, at vi kommer ikke til at rykke ned. Det bliver tæt, men vi har altså noget format i den her trup, som gør mig rolig, siger Fredberg til Århus Stiftstidende.

– Men måden, som vi taber på, gør naturligvis ondt på mig og spillerne. Det bliver de hold, som først begynder at ryste på hånden, som får det sværest, men jeg ryster ikke, siger Jesper Fredberg.

Næste opgave for AGF er FC Nordsjælland på udebane.
 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here