AGF møder mandag aften FC Nordsjælland på udebane i Farum, og selv om mange AGF-tilhængere er forhindret i at tage sådan en rejse en sen mandag aften for at støtte holdet, så har AGF en god statistik på udebane, og der skal også point på kontoen mod FCN.

Det er mildt sagt en udfordring at være AGF-tilhænger. Mange af os har intet valg haft. Vi er født i Aarhus med hvidt blod i årerne, og en passion, der både på godt og ondt fylder meget i Aarhus. Denne sæson i Superligaen har budt på mange op- og nedture. Senest med et meget fortjent nederlag til Esbjerg på NRGi Park, der må være alle Superligaholdenes yndlingsbane; Der er næsten garanti for point.

AGF har et hjemmebanekompleks, men vil helst ikke kendes ved det. Efter kampen mod Esbjerg sagde Jesper Fredberg, at det var tilfældigt, at pointene kommer på udebane, men kigger man på statistikken for de seneste mange sæsoner, så er det helt tydeligt, at De Hviee har ualmindeligt svært ved at skrabe point sammen på hjemmebane og er faktisk det dårligste hold i ligaen sammen med FC Vestsjælland.

Det ser til gengæld lidt bedre ud på udebane, hvor skraber næstflest point sammen efter FC Midtjylland, så der er håb forude i forhold til mandagens kamp.

Seneste møder:

De seneste to kampe på Farum Park har været meget underholdene og med masser af mål. Kampene er endt 4-2 og 5-3 til FC Nordsjælland. Med AGFs defensive form in mente kan det også blive et meget målrigt opgør mandag aften. Emil Ousager, der vikarierer for den skadede anfører Steffen Rasmussen, har stået nogle udmærkede kampe for AGF, men han har lukket alt for mange mål ind. Regner man efter, bliver det tre mål pr. kamp, siden han tog over i efteråret, og det er gennemsnit, man rykker ned på. Hvis AGF skal gøre sig forhåbninger om at rykke op i tabellen, skal hullet lukkes.

AGFs seneste fem kampe mod FC Nordsjælland: T – V – T – T – T

Skader og karantæner:

Danny Olsen, Anders Kure og David Devdariani er tilbage efter udstået karantæne, mens Stephan Petersen ser ud til at være ude resten af foråret. Steffen Rasmussen, Adam Eckersley og Dominic Oduro sidder stadig ude.

FC Nordsjælland må undvære Søren Christensen, Andreas Laudrup, Kasper Lorentzen, Martin Vingaard og Uffe Bech, der alle er skadede. Patrick Mtiliga har karantæne.

Den forventede startopstilling:


Emil Ousager

Alexander Juel, Johan Lædre Bjørdal, Anders Kure, Mikkel Kirkeskov

Kasper Povlsen

David Devdarini, Casper Sloth, Danny Olsen, Osama Akharraz

Jesper Lange
 

Bænken: Hagelskjær, Pasanen, Sorin, Hjalte Nørregaard, Martin Jørgensen, Jens Jønsson, Mate Vatsadze, Marcus Solberg. Én spiller bliver siet fra inden kampstart.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here