Søndag spiller AGF sin første træningskamp i opstarten til 1. division, det bliver samtidigt også den første kamp med Morten Wieghorst som træner – modstanderen er Esbjerg.

Wighorst ser frem mod holdets første træningskamp.

 – Vi vil bruge kampen til at se, om det, vi har arbejdet med, så småt begynder at vise sig på banen. Vi er jo inde i en opstartsfase, og vi træner hårdt samtidig med, at vi gerne vil arbejde med spillet. Og det er ikke altid den bedste kombination, for drengene bliver jo også trætte på et tidspunkt. Men sådan skal det jo også være på her i opstartsfasen, siger han til AGF.dk.

Den nye cheftræner understreger, at man stadig er tidligt i opstarten, og ikke skal forvente at se et færdigt resultat.

– Vi arbejder med nogle ting, hvor vi prøver at spille, som vi gerne vil i kamp. Men det er dog stadig kun den første kamp, så man skal nok ikke forvente, at der er de helt store revolutioner endnu. Jeg vil tro, at vi kommer til at se visse ting på søndag, men der vil også være ting, vi skal arbejde mere med i forhold til at skulle kunne gøre det i kamp, siger Wieghorst, der ikke er begyndt at nærme sig en idealopstilling endnu, siger Wieghorst til AGF.dk.

Selvom det kun er en træningskampe, vil holdet selvfølgelig gå efter at vinde.

– Det betyder altid noget om man vinder eller taber. Altid. Fodbold handler om at vinde og tabe. Helst det første. Så det kommer vi selvfølgelig altid til at spille for. Selvfølgelig kommer vi også til at kigge på andet end resultatet. Det kan godt være, vi taber kampen til Esbjerg, men vi vil aldrig nogensinde dække os ind under, at det er ligegyldigt, om vi vinder eller taber, for det er det bestemt ikke. Vi kommer til at spille for at vinde, understreger den nye cheftræner overfor AGF.dk.

Træningskampen mod Esbjerg bliver spillet søndag d. 21 juni kl. 13.00 i Alslev, sydvest for Varde, og der er fri entré.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here