AGF har startet oprustningen mod en tilbagevending til den bedste danske række. Den 21-årige målmand, Lukas Fernandes, er første forstærkning.

Steffen Rasmussen har været fast mand i AGF i mange år, men nu henter Morten Wieghorst en konkurrent til målmandsposten, hvor Lukas Fernandes vil forsøge at spille sig på holdkortet. Den unge keeper er hentet i Lyngby, hvor han fik debut i Superligaen som 18-årig.

– Jeg ser AGF som en kæmpe mulighed for mig. Det er en stor klub, som har potentialet til at være i top seks i Danmark. Jeg er klar til at tage kampen op med de andre, og jeg håber selvfølgelig at komme til at spille på tidspunkt. Om det så bliver indenfor et halvt eller et helt år, må tiden vise, men jeg synes, jeg har potentialet til at stå for AGF's førstehold, siger Lukas Fernandes i en pressemeddelse.

Den unge keeper har spillet 15 ungdomslandskampe for Danmark, og Morten Wieghorst glæder sig over at kunne råde over endnu en kompetent keeper.

– Vi får en ung målmand, der har erfaring fra både Superligaen og NordicBet Ligaen. Han har gjort det rigtig godt her i foråret, og han vil være med til at skærpe konkurrencen på målmandsposten. Det er vigtigt at have gode målmænd, og Lukas vil kunne tage kampen op med Steffen Rasmussen og Thomas Hagelskjær, siger Morten Wieghorst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here