Nicolai Johannessen der i sidste uge var på prøvetræning i AGF, har nu skrevet under på en kontrakt med klubben.

20-årige Johannessen har underskrevet en kontrakt med AGF, som løber frem til udgangen af 2015.

– Jeg synes, AGF er en god mulighed for mig. Jeg kender i forvejen Morten Wieghorst og ved, at den spillestil, han praktiserer, passer godt til dét, jeg er god til. Mit førstehåndsindtryk af AGF har desuden været rigtig godt, så jeg synes, det er et perfekt match. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan udvikle mit spil yderligere og slå igennem i AGF, siger Nicolai Johannessen til AGF.dk

Johannessen har i sin på ungdomslandsholdene blandt andet trænet under Morten Wieghorst. Cheftræneren roser blandt andet klubbens nye ventrebenede forsvarsspiller for hans styrke og for ikke at lade sig påvirke af pres. Med lidt kamptræning kan han sagtens være med i konkurrencen om forsvarspladserne.

Nicolai Johannessen har senest være på kontrakt i FC Nordsjælland.

Foto: AGF.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here