Lange fik i opstartens første testkamp for knap en måned siden en skade i foden, nu er han dog endelig ved at være tilbage på træningsbanen på lige fod med resten af holdet.

I går, tirsdag, var Jesper Lange tilbage på træningsbanen, og angriberen har ikke brugt sin skadespause på at slappe af i sommervarmen.

– Jeg har været ude i tre uger, men jeg har holdt min krop fit, som jeg skal, og mon ikke jeg kan løbe fra de fleste i truppen, hvis det skulle være. Jeg mangler naturligvis at træne med bold og indgå taktisk i det nye system, men jeg har suget det til mig fra træningen, som har været muligt. Når jeg ser træningen fokuserer jeg på min rolle, som den ville være, hvis jeg var med. Mange af tingene handler bare om træning og repetition, og på det punkt har jeg selvfølgelig en del at hente, siger han til Århus Stiftstidende.

Lange mener at den nye spillestil med mange dybdeløb og pres passer rigtig godt til ham. Det lagt sammen med et forår hvor tingene mildest talt ikke lykkedes for ham, betyder at det har været ekstra bittert at sidde ude.

– Det har været rigtig frustrerende, og hårdt mentalt, at sidde uden for i den her nye periode i klubben. Man skal være god til at fylde sin hverdag op med positive ting, når træning ikke kan lade sig gøre. Det er ikke sådan, at jeg har haft en lille depression, men oven på forrige sæson, så ville jeg da gerne være kommet godt fra start og hurtigt få bevist, hvad jeg kan. Derfor føltes det også som om, at jeg havde fødselsdag mandag, da jeg fik at vide at jeg skulle træne med tirsdag,fortæller han til Århus Stiftstidende.

Lange indrømmer at kollegaen i angrebet Mate Vatsadze er et par skridt foran, da han ikke har været skadet. Men det tager ikke modet fra Lange der vil gøre alt for at komme tilbage, uden at forcere, for det kribler i fodboldstøvlerne.

– Jeg har heller ikke lyst til at have fri onsdag (idag, red). Jeg vil bare træne og fokusere på at score mål mod Roskilde. Jeg vil lide for AGF og få vendt det her, så vi kan skrive en ny historie, siger Lange til Århus Stiftstidende.

Jesper Lange kan blive aktuel til sæsonpræmieren på søndag mod Roskilde, AGF's fysioterapuet vil dog gerne holde lidt igen, så man er sikker på, at skaden ikke vender tilbage.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here