Oscar Scott Carl, er måske et navn AGF's tilhængere skal til at vende sig til. Den unge angriber har trænet med førsteholdet flere gange.

Udover at træne med på førsteholdet har angrebstalentet Oscar Scott Carl også fået spilletid i de seneste par testkampe. Ved gårsdagens træning hev Morten Wieghorst den unge spille til siden og trænede afslutninger med ham alene. Den unge spiller er glad for at få chancen, og selvom at han sagtens kan spille et år mere på U19-holdet samt reserveholdet, håber han at kunne bide sig fast på klubbens bedste hold. 

– Det er selvfølgelig nogle store drenge, og tempoet er en del højere, end jeg er vant til, men jeg føler også, at jeg løfter mit eget spil, og på sigt er jeg sikker på, at jeg kan være med på det her niveau. Målet er også klart, at jeg skal være en fast del af førsteholdstruppen. Nu skal jeg først lige finde min plads, holde mig skadesfri, og så må vi se, hvad der sker. Jeg vil bare være så meget med som overhovedet muligt, siger Oscar Scott Carl til Århus Stiftstidende.

Oscar Scott Carl har spillet 2 kampe for U19-landsholdet

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here