Så er optakten til dagens kamp klar!

CASA Arena skal danne rammen når AGF i dag drager til sydpå til et topopgør mod AC Horsens.

Horsens fik en skidt start på NordicBet Ligaen, i de første 5 kampe blev det blot til 4 point. Så begyndte skuden dog at vende for Bo Henriksens tropper og det er således lykkes klubben at hente 10 point i de sidste 4 kampe, og har dermed 14 point i den samlede stilling. Derudover spillede de sig tirsdag videre i pokalen efter en 2-1 sejr over Brabrand.

AGF led som bekendt nederlag mod senere konkurstruede Vejle i den seneste runde i 1. division, hvor det på hjemmebane blev til en dukkert på 0-1. Nedturen kom efter at AGF ellers var inde i en god stime med 3 sejre i træk, eller 4, hvis man tæller 1. runde af DBU Pokalen med. Og det var netop i pokalturneringen, at AGF fik genoprejsning med en 2-1 efter forlænget spilletid mod Superligaholdet fra Hobro. AGF har efter 8 kampe 14 point og indtager 3.pladsen på grund af en bedre målscore end dagens modstander fra AC Horsens.

Det seneste opgør i mellem dagens to kompetanter fandt sted d. 20. april 2013, hvor kampen endte 0-0, AGF brændte ved den lejlighed et straffespark eksekveret af den nu tidligere AGF spiller Osama Akharraz. AC Horsens har et godt tag på ’De hvide’. Den indbyrdes statistik i de seneste fem kampe ser således ud i AGF’s favør: U-T-V-T-T

Med to delvist formstærke hold der ligger henholdsvis nummer 3 og 4 i tabellen, kan man næsten ikke andet end at forvente et intenst og forhåbentlig underholdene opgør. Samlet For Aarhus har arrangeret udebane tur og forventer at mindst 200 tager med tog reserveret specifikt til fansene, så mon ikke der også bliver god stemning på lægterne til at gejle spillerne op.

Truppen:

Morten Wieghorst har valgt at udtage en trup på 19 spillere, så én skal sies fra inden kampstart. I forhold til pokalkampen mod Hobro glider Arthur Sorin ud af truppen på grund af en skade i baglåret, som betød at han kun fik de første 45 minutter på banen. Han erstattes af landsmanden, franske Darnel Situ, der er blevet sin skade kvit. Udover ham er både Andreas Laudrup og Jesper Lange tilbage igen i spil til at få minutter på banen. Ud af truppen går islandske Orri S. Omarsson. Truppen ser derfor således ud:

Målmænd: Steffen Rasmussen og Lukas Fernandes.

Forsvar: David Cortés, Darnel Situ, Alexander Juel Andersen, Daniel Christensen og Nicolai Johannessen.

Midtbane: Stephan Petersen, Danny Olsen, Martin Jørgensen, Helgi Danielsson, Andreas Laudrup, Jens Jønsson og Kasper Povlsen.

Angreb: Jeppe Kjær, Jesper Lange, Kim Aabech, Mate Vatsadze og Davit Skhirtladze.

Forventet startopstilling

Morten Wieghorst åbner op for, at der kan ske ændringer i startopstillingen, set i forhold til nederlaget mod Vejle, så nogle af dem der gjorde god figur i pokalkampen kan få genvalg.

-Der var flere, som gjorde det fint mod Hobro, og de var jo en del af et vindende hold, så der vil højst sandsynligt være nogle af de spillere med, som var nye i pokalkampen, siger Wieghorst til stiften.dk.

Skribentens forventede startopstilling ser derfor således ud:

                             Rasmussen

  Cortés- Juel Andersen – Johannessen- Christensen

                          Jønsson – Danielsson

                                   Aabech

                 Olsen – Vatsadze – Skhirtladze

Dommer:  

Jørgen Daugbjerg Burchardt

TV:

Kampen vises på TV3 Sport 2 med kampstart 14:30.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here