AGF leverede en solid indsats da de på CASA Arena slog hjemmeholdet AC Horsens med 1-2.

 

Morten Wieghorst var en tilfreds mand, efter at han havde set sit mandskab vinde over AC Horsens.

– Jeg synes, vi gjorde det godt, spillede meget disciplineret og gav meget lidt væk. Der var gode perioder på bolden i dag, men mest af alt var det meget disciplineret, meget fokuseret fra første fløjt. Vi vidste, hvad Horsens ville forsøge at gøre mod os fra starten af kampen, og det får vi fuldstændig taget brodden af. Det må man tilskrive en stærk holdenhed, men også et centerforsvar som spiller rigtig stærkt. En ny konstellation med en meget ung spiller (Nicolai Johannessen, red.) og en Alexander Juel Andersen, som ikke har spillet der i en del år efterhånden. De er en solid base, og når vi så har en central midtbane, som også dækker pasningerne fint og er med til at samle de andenbolde op, der kommer, når det er en masse lange bolde, der bliver slået frem mod deres angribere, så har vi styr på det, og vi har de afslutninger, der er i første halvleg. Vi vidste, at i anden halvleg ville vi få vores muligheder, når der ville blive en smule mere plads. Vi snakkede i pausen om at få lidt mere ro på bolden i nogle situationer, og så skulle åbningerne nok komme, og det var det, de gjorde, sagde cheftræneren efter kampen til AGF.dk.

AGF er med sejren rykket op på andenpladsen, det betyder at holdet ligger til oprykning, men det er ikke det, som fylder mest hos Morten Wieghorst.

– Det er fint at se, at AGF på en oprykningsplads, men det er jo tæt. Det er jo mere det, at vi spiller mod en modstander, som har haft vind i sejlene, og som selvfølgelig ser sig selv som oprykningskandidat – det kan de jo ikke løbe fra – og slår dem. Det er glædeligt, og jeg synes, det var en kontrolleret måde at gøre det på, siger han til AGF.dk.

Kampfakta AC Horsens – AGF:

Resultat: 1-2 (0-0)

Mål:

0-1: Mate Vatsadze (51') (assist Danny Olsen)
0-2: Kim Aabech (85') (assist Jeppe Kjær)
1-2: Jeppe Mehl (89')

Gule kort:
AC Horsens: Steffen Kielstrup,Sonni Nattestad, Janus Drachmann
AGF: Danny Olsen, Alexander Juel Andersen, Kim Aabech.

Startopstilling AGF:
Steffen Rasmussen – David Cortés, Alexander Juel Andersen, Nicolai Johannessen, Daniel Christensen – Helgi Danielsson, Jens Jønsson, Kim Aabech (90+3. Kasper Povlsen) – Stephan Petersen (77. Davit Skhirtladze), Mate Vatsadze (84. Jeppe Kjær), Danny Olsen

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here