Anders Agger

Journalist Anders Agger har været på besøg i AGF for at lave en dokumentar om klubben i tiden op til sæsonpræmieren.

AGF får meget opmærksomhed i medierne, i går var det Anders Agger som står bag dokumentar serien ’Indefra med Anders Agger’, der havde øjnene rettet mod AGF. Han forklarer, hvorfor han tror, at der er så stor bevågenhed omkring klubben.

– Traditionelt har AGF været en storklub i Danmark, som har vundet mesterskaber og pokaltitler på stribe. De seneste ti år har man efterladt klubben i et rod, hvor man ikke helt har fundet ud af, hvad man ville med den, og derfor er der jo den der enorme opmærksomhed, siger Anders Agger til dr.dk.

I dokumentaren er der mest fokus på arbejdet udenfor kridtstregerne, hvor vi følger formand Lars Fournais og direktør Jacob Nielsen.

– Vi forsøger at gå ind i konsekvenserne af, at AGF har haft nogle turbulente år. Det er mere et virksomhedsportræt af en bestyrelsesformand og en ny direktør, som skal forsøge at kigge ind i det vanvittige land, som AGF jo er, siger Anders Agger til dr.dk, efter at have været i klubben, hvor han mødte folk som var virkelig dedikerede til det hårde arbejde, med at få ryddet op i klubben.

Har du lyst til at se, eller måske gense den ca. 40 minutter lange dokumentar om AGF, skal du bare klikke her.

 

Hvad synes du om programmet?

Læs vores optakt til aftenens kamp her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here