flemmingp

Skarpheden har manglet i AGF, i de seneste fem 1. divisionkampe er det blot blevet til tre mål, selvom der har været chancer til mere.

Flemming Povlsen er angrebstræner i AGF, der har haft problemer med at lave mål på det seneste.

-Problematikken er, at dem, der primært skal lave målene ikke topper samtidigt. Da Mate Vatsadze var rigtig god, var Stephan Petersen og de andre kantspillere knap så godt kørende, mens Kim Aabech også gjorde det rigtigt fint. På det seneste har Aabech så haft det lidt svært, Mate Vatsadze har brændt store chancer, hvorimod Stephan Petersen så er blomstret op og Davit Skhirtladze er begyndt at få minutter igen. Det hele hænger sammen, og alle skal ramme et vist niveau for at gøre hinanden gode, lyder det fra Flemming Povlsen til stiften.dk.

Men skåret ind til benet, kan det siges meget kontant.

-Helt koldt og kynisk, er det for dårligt, at vi ikke har scoret flere gange i de seneste fem kampe, når man ser på størrelsen af de muligheder, vi har haft. Det er de der fixpunkter, der suger energien ud af holdet. Og det risikerer at blive en barriere til sidst. Den skal vi henover, lyder det fra Flemming Povlsen til Stiften.dk.

AGF spiller i aften mod Vejle klokken 19:00 på NRGi Park. Læs vores optakt til kampen her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here