Foto: AGF.dk

AGF præsenterede i dag den nye sportschef Jens T. Andersson. En 41-årig svensker, som tidligere har arbejdet i AIK Stockholm og Hajdulk Split. Men Jacob Nielsen har allerede afsløret, at han ikke får meget at handle for i vinterens transfervindue.

Jens T. Andersson har første arbejdsdag som sportschef på mandag. Men vinterbudgettet er begrænset.

– Lige nu er der jo et budget, så der er noget til det næste transfervindue. Men det er beskedent, kan jeg godt tillade mig at sige, for vi valgte at tro på, at vi havde truppen på plads i det seneste vindue, men det er jo også sådan, at en bestyrelse – og det vil ikke være første gang i verdenshistorien, det sker – kan beslutte, at der skal noget ud, som kan frigive flere midler. Men det store arbejde ved forhandlingsbordet, der hvor det bliver vigtigt, det bliver først til sommer, for der venter ti kontraktudløb, siger Jacob Nielsen til stiften.dk

Jens Andersson har skrevet under på en 3-årig kontrakt.

Foto: AGF.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here