JohanLædreBjørdal-AGF.dk

Johan Lædre Bjørdal mærker ikke længere noget til den skade, der har holdt ham ude siden slutningen af august.

Bjørdal har siden pokalkampen mod Viborg været ude med en ledbåndsskade i ankelen, den mærker han ikke noget til længere.

– Nu har jeg spillet to kampe på reserveholdet, og det er gået fint. Det har været vigtigt at få spilletid. Jeg har trods alt været ude i tre måneder. Det bedste er, at jeg ikke mærker noget til ankelen. Jeg har heller ikke tænkt over det, når jeg er gået ind i duellerne. Det er vigtigt. Skal jeg være klar til at spille på det bedste hold, kan det ikke nytte at tænke på den slags, siger Bjørdal til Jyllands-Posten.dk.

Efter at have fået spilletid for reserverne higer han nu efter at få spilletid på førsteholdet igen.

– Jeg håber på at spille søndag, men om det sker, ved jeg ikke. Jeg er i hvert fald klar, og jeg mener, jeg har noget at bidrage med. Men der er også andre, der gerne vil spille. Vi har haft en del til at spille de to pladser i midterforsvaret, og de har alle gjort det godt. AGF er så stor en klub, at der skal være meget hård konkurrence om at spille. Men jeg mener, at jeg bør spille. Sådan har alle det forhåbentlig, lyder det fra nordmanden til Jyllands-Posten.dk.

Bjørdal kan få comeback søndag, hvor AGF tager imod Lyngby på NRGi Park.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here