Danny-Olsen-660x280

Danny Olsen øjner et comebeack, han  spillede før sin skade som udgangspunkt på venstrekanten, men det er ikke der Olsen føler han er bedst.

Danny Olsen er håber på at få spilletid på den centrale midtbane, hvor han føler sig bedst, når han er helt klar igen.

– Jeg har talt med Morten Wieghorst om at spille centralt i noget tid. Jeg synes, jeg er bedst derinde, og at det er på den plads, jeg gør størst nytte for holdet. Med de forventninger, der er til mig, mener jeg, det er bedst, jeg spiller på midten. Jeg håber, at han synes, at jeg gjorde det godt nok til at jeg kan komme på tale til førsteholdet, siger han til Jyllands-Posten.

I mandagens reserveholdskamp spillede Danny Olsen på den centrale midtbane, hvilket er den position han allerhelst vil spille.

-Vi har prøvet på venstrekanten i AGF. Men det er ingen hemmelighed, at det ikke er min favoritposition. De seneste par år har jeg spillet på midten, hvor jeg mener, jeg er bedst. Det ville træneren gerne se, så det var fint at blive prøvet af, fortæller Olsen til Jyllands-Posten.

Han lader Wieghorst om at bestemme, og hvis det betyder, at han skal spille venstrekant, så gør han det uden brok.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here