Jesper-Lange-660x280

AGF og resten af NordicBet Ligaen er gået på vinterpause. Det ærgrer angriber Jesper Lange sig over, efter han kom på måltavlen senest.

AGF formåede at slutte godt af efter en vanskellig og bølget start på efteråret. Det blev til fire sejre på stribe til sidst, og det momentum så Jesper Lange, som kom på måltavlen senest, gerne fortsætte:

– Det var naturligvis en enorm lettelse at score igen, og jeg føler egentlig ikke, at jeg er klar til at gå på ferie nu. Vi har vundet de fire kampe, som jeg er startet inde i, så det giver jo selvtillid og lyst til at fortsætte, siger Lange til Aarhus Stiftstidende.

– Jeg synes, at jeg er mere med i spillet, så jeg synes, at vinterpausen kommer lidt ubelejligt.

Jesper Lange har indtil nu spillet i alt 12 kampe i denne sæson.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here