Foto: AGF.dk
Foto: AGF.dk

Med tilgangen er Morten Nordstrand har AGF nu syv angribere i truppen, men derfor er det ikke sikkert at AGF skal skille sig af med offensive kræfter siger sportschefen.

Jens Andersson fortæller at AGF på trods af Morten Nordstrands ankomst, ikke i første omgang har planer om, at nogen af de nu syv angribere skal sælges.

-Ikke nødvendigvis. Der findes ingen plan, ingen beslutning om, at vi skal af med angribere, fordi vi nu har fået en ny, dygtig spiller ind på samme position. Jeg har haft fokus på at lave en kontrakt med Morten Nordstrand, ikke på, hvad det så betyder for andre spillere. Jeg er en person, der handler og så snakker bagefter, så nu må vi se, hvad der kommer til at ske. Der er mange faktorer, der spiller ind,siger Andersson til stiften.dk.

Man kan mene at AGF syv angribere måske er for mange, men AGF spillestil kræver mange offensive kræfter og sportschefen ser derfor en fordel i at have mange muligheder på de offensive positioner, og understreger at flere af angriberne kan gøre sig gældende på andre positioner end som spidsangriber. Han udelukker dog ikke, at tilgangen af en spiller med Nordstrands kvaliteter kan få konsekvenser på en eller anden måde.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here