6784202-fredensvang.jpg

AGF’s ældste talenthold begyndte mandag træningen ovenpå juleferien. Efter en velfortjent pause er forberedelserne frem mod forårssæsonen nu begyndt.

Fredensvangs kunstgræsbane har ligget stille hen den seneste tid, men nu betræder både U14, U15, U17 og U19 spillerne banen igen. I modsætning til før jul er et par nye ansigter kommet til i løbet af julepausen. U17-holdet har således fået tilgang af Lucas Møller fra samarbejdsklubben Lyseng IF, mens landsholdsspilleren Oskar Buur er rykket permanent fra U17-truppen til U19-truppen.

I de yngre årgange er der også kommet nye ansigter til. U15-holdet har således fået tilgang af to, da Sebastian Hausner og Frederik Christensen har sluttet sig til truppen fra hhv. AC Horsens og FC Midtjylland. Derudover deltager et par prøvespillere fra samarbejdsklubben VRI i træningen. Også U14 er blevet forstærket over vinteren, da de to VRI-spillere Albert Egelykke og Magnus Enggaard er skiftet til AGF. Hos u14-holdet er der yderligere to prøvespillere i opstarten fra hhv. TST og KPI.

Der er altså tilført masser af nyt talent til de ældste talenthold i AGF. Det bliver spændende at følge både holdenes og de individuelle spilleres udvikling i løbet af det kommende år.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here