Martin Jørgensen

Martin Jørgensen skal være U14 træner i AGF.

Han var på trænerkursus i december og allerede fra på tirsdag starter Martin Jørgensen som træner for AGF’s U14 hold.

– Jeg er glad for, at jeg får muligheden for at prøve mine trænerambitioner af. Jeg har i et stykke tid overvejet at gå trænervejen, og det er kun blevet forstærket af det trænerkursus, jeg var på i december. Jeg har været lidt i tvivl om, hvilken årgang jeg skulle starte med. Med U14 får jeg en god mulighed for at lære spillerne de ting, jeg synes, er vigtige og afprøve de idéer og tanker, jeg har om spillet, og jeg ser frem til at arbejde sammen med spillerne og mine nye trænerkollegaer, siger Jørgensen til AGF.dk.

AGF glæder sig over tilknytningen af Jørgensen.

– Siden Martin indstillede sin karriere, har vi løbende snakket om, at han skulle tilknyttes som træner, og vi er stolte over, at han har sagt ja til at overtage cheftrænerposten for en af klubbens mest talentfulde årgange. Jeg er overbevist om, at spillerne og de øvrige trænere vil kunne lære meget af de erfaringer, han har gjort, og den viden han har fået gennem en lang og flot karriere. Det var i AGF, at hans karriere tog fart, og jeg synes, det er stort, at han nu tager del i at udvikle nye topspillere til AGF, siger afgående talentchef Jesper Fredberg.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here