Aron Johannsson

FIFA kompenserer klubberne for at stille deres spillere til rådighed ved VM. Det får to danske klubber nu gavn af, da både FCK og AGF modtager penge fra det internationale fodboldforbund.

FC København modtager således 690.000 kroner for at afgive Christian Bolanos til Costa Ricas VM-trup, hvilket er noget mere end hvad AGF indkasserer. AGF får således udbetalt 103.000 kroner fra FIFA, fordi Aron Johannsson var med i USA’s trup til VM-slutrunden i Brasilien – det endda selvom at Aron Johannsson skiftede væk fra AGF i januar 2013.

– FIFA regner to sæsoner tilbage og ser på, hvor spillerne spillede i sæsonerne 2012/13 og 2013/14. Da Aron Johannsson blev udtaget til VM, vidste vi, at der ville komme nogle penge, og dem tager vi da imod med kyshånd, siger AGF-direktør Jacob Nielsen til DR.dk.

Der er dog langt fra de 103.000 kr., som AGF får, til FC Bayern München som får mest – nemlig 11 mio. danske kroner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here